Handelshögskolans vårbal

 

KarlEkon tillsammans med Handelshögskolan arrangerade 2016 för första gången en vårbal för de studenter som tagit examen på något av programmen som de examinerar. Efter succén 2016 har en projektgrupp tillsats med representanter från alla föreningarna tillhörande Handelshögskolan för att hålla denna tradition levande.

Går du sista terminen på Handelshögskolan (Karlstads universitet) och tar examen i juni? Eller tog du examen i januari 2017? Då vill vi bjuda in Dig till en vårbalsmiddag på Karlstad CCC den 2 juni 2017. Missa inte en oförglömlig kväll där du tillsammans med dina kurskamrater firar att ni klarat av flera års studier tillsammans. Vill du ta med din respektive är denne självklart välkommen att fira denna kväll med dig. 

Välkomna till middagen är föreningarna under Handelshögskolan;
Karlekon, Pelikan, Mexika, Ture, Linda och JFK som tagit/tar examen 2017. En projektgrupp med en representant från varje förening är tillsatt och vi är nu redo för att göra er kväll till något att minnas som ett fantastiskt avslut på er tid som studenter.

Pris: 765kr per person
Plats: Karlstad CCC
När: 2017-06-02, kl.18:00

Vad som ingår:
– 1 fördrink
– 1 glas vin till maten
– 3-rätters middag där meny presenteras längre fram
– Underhållning av toppklass!
– Fotograf finns på plats under kvällen där alla fina bilder publiceras för alla att ta del av och spara som fint minne!
– Dans och mingel efter middagen med DJ!

Mer information finns i vårt facebook-event!

Varmt välkomna! / Projektgruppen

 

Köp av biljett var möjlig t.o.m. 2017-05-02 23:59, därav är försäljningen nu stängd.

Biljetterna som köps är personliga och kan ej säljas vidare eller återköpas. 

Vid problem eller frågor är du välkommen att kontakta oss på; hhkvarbal@kau.se.