Välkommen till KarlEkon och Karlstad

Hej och välkommen till Karlstad!

Jag heter Joakim Andersson och är ordförande för utbildnings- föreningen KarlEkon, Karlstads Ekonomstuderandes Förening.

För 2 år sedan befann jag mig i samma situation som de flesta av er, jag undrade hur det skulle bli att studera vid universitetet, hur Karlstad skulle vara och vilka människor jag skulle träffa. Oavsett om du kommer från Karlstad, har arbetat de senaste åren, eller om du kommer direkt från gymnasiet så kommer ditt liv från och med nu att förändras. Från och med nu är du student och studietiden kommer du sent att glömma. Den är fylld med frihet som vägs upp med ansvar. Du kommer att få vänner för livet och du kommer förvärva en hel del nya kunskaper, inte bara genom studierna.

Det första mötet du har med KarlEkon är nollningen, vilken nollningsgeneralerna ansvarar för. Sedan gör vi i KarlEkon vårt allra bästa för att din fortsatta tid här ska bli så lyckad som möjligt. Vårt största och viktigaste syfte som utbildningsförening är att bevaka civilekonom-utbildningen vid Karlstads Universitet för att säkerställa en hög akademisk nivå. Detta gör vi genom att hjälpa enskilda studenter med problem som uppstår, ha god och kontinuerlig kontakt med universitetet samt att aktivt driva frågor inom Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation.

KarlEkon vill göra denna studietid så rolig och lärorik som möjligt för er genom att anordna event, föreläsningar, sittningar, idrottsaktiviteter, arbetsmarknadsdagar, resor och mycket mer. Vill ni engagera er och tillsammans med oss fortsätta utveckla och förbättra studielivet här så söker KarlEkon alltid engagerade studenter till olika utskott och projektansvar.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer, www.karlekon.com

Mvh, Joakim Andersson
Ordförande KarlEkon, ordforande@karlekon.com