Styrelsen

Cut Hemsidabild

Lär känna Karlekons styrelsen

Hemsidabild A.M

Ordförande
Namn: Anna Marble

Termin: 5

Därför passar jag på posten: Jag brinner för att engagera andra studenter och älskar gemenskapen som finns på universitetet. Karlstads studentliv är fantastiskt och jag vill, tillsammans med styrelsen, fortsätta driva både KarlEkon och Karlstad framåt. Dessutom gillar jag att vara delaktig i det mesta så att få ha en överblick och stötta andra i sitt arbete passar mig perfekt.

Det här visste ni inte om mig: När jag var 15 år vann jag SM i curling. En kortlivad karriär.

I framtiden jobbar jag som: Antingen är jag egenföretagare av något slag, eller så jobbar jag med marknadsföring/PR på ett stort modeföretag!

Du når henne på ordforande@karlekon.com eller på tel: 076-836 38 40

Vice ordförande
Namn: 
Alice Lundgren

Termin: 5

Därför passar jag på posten: Under mina två år som engagerad inom KarlEkon har jag fått en bra överblick av hur våran förening fungerar och det tror jag är en stor fördel när jag nu tar på mig rollen som vice ordförande. När det behövs kan jag vara riktigt strukturerad vilket är viktigt för just denna post och jag vill även hjälpa till att driva vår förening framåt och hoppas på att kunna göra det under mitt år som vice!

Det här visste ni inte om mig: Jag har under flera års tid varit tävlingsdansare, nu har jag slutat och inte dansat på ett bra tag, men en gång i tiden var jag ned i Sveriges landslag både i disco och hiphop!

I framtiden jobbar jag som: Jag har faktiskt ingen aning om vad jag jobbar som i framtiden. Förhoppningsvis något inom ekonomi där jag verkligen trivs med vad jag gör!

Du når henne på viceordforande@karlekon.com eller på tel: 070-881 26 51

Hemsidabild A.L

Hemsidabild M.W

Skattmästare
Namn: 
Martin Westerlund

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag passar på denna post då jag länge varit intresserad av ekonomi och får utöva ett intresse samtidigt som jag får vara med och föra KarlEkon framåt.

Det här visste ni inte om mig: Hatar frukt i mat men äter bananer till tacos.

I framtiden jobbar jag som: Tyvärr inget bra svar här, revisor kanske, framtiden får utvisa detta.

Du når honom på skattmastare@karlekon.com eller på tel: 073-028 14 64

Sekreterare
Namn
: Louise Enoksson

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag passar på posten som sekreterare eftersom jag tycker det är viktigt med ordning och struktur.

Det här visste ni inte om mig: Jag har ätit världens starkaste chili, Carolina Reaper!

I framtiden jobbar jag som: Än så länge ser jag mig själv sitta på ett bankkontor i framtiden, men vem vet det kan komma att ändras!

Du når henne på sekreterare@karlekon.com eller på tel: 076-706 64 92

Hemsidabild L.E

Hemsidabild E.S

Ordförande sexmästeriet
Namn: 
Ella Söderberg

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag är väldigt social och älskar att träffa nya människor. Jag tycker att studentlivet är mycket viktigt när man studerat på universitet och därför vill jag anordna evenemang som kan förgylla alla våra medlemmars studietid.

Det här visste ni inte om mig: Jag har varit volontär i Sydafrika där jag jobbade på en grundskola. Jag hoppade även bungyjump när jag var där.

I framtiden jobbar jag som: Marknadsföringsansvarig eller projektledare i ett stort växande företag med internationella uppdrag.

Du når henne på studiesociala@karlekon.com eller på tel: 073-360 52 61

 

Ordförande Näringsliv
Namn: 
Karolina Skytt

Termin: 2

Därför passar jag på posten: Jag är en driven och organiserad person som alltid har mycket på gång för i ett högt tempo trivs jag bäst. Med stort engagemang att inspirera studenterna och utveckla KarlEkon tillsammans med dem så ser jag otroligt mycket fram emot mitt år i styrelsen.

Det här visste ni inte om mig: Fram till jag var ungefär 16 år så var jag en tvättäkta hästnörd. Häst är bäst va mitt enda motto.

I framtiden jobbar jag som: Jag äger ett framgångsrikt företag som verkar över hela världen. Medan pengarna rullar in sitter jag vid en sjö i hjärtat av Värmland och njuter av livet.

Du når henne på ordf.naringsliv@karlekon.com eller på tel: 076-111 61 71

Hemsidabild K.S

Hemsidabild O.L

Ordförande utbildningsutskottet

Namn: Oskar Lysér

Termin: 5

Därför passar jag på posten: Jag är noggrann och tycker om utmaningar. Dessutom vill jag bidra till att vår utbildning fortsätter vara modern, attraktiv och håller en hög nivå. Samt att bidra till att vi studenter får en bra grund att stå på inför resten av vår karriär.

Det här visste ni inte om mig: Första dagen i grundskolan gick jag fram till sjätteklassarna och tvingade dem att leka med mig.

I framtiden jobbar jag som: Ekonomichef eller CFO i ett börsnoterat bolag.

Du når honom på utbildning@karlekon.com eller på tel: 073-059 10 30

Ordförande Marknadsföring
Namn:
Hasen Hafid

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag har alltid haft ett stort intresse för marknadsföring! Jag har även mycket erfarenhet när det kommer till fotografering, användandet av professionella redigeringsprogram såsom (Photoshop, Lightroom samt Premere Pro). Jag är även väldigt intresserad av teknik och med hjälp av alla mina styrkor kan jag driva Karlekon framåt!

Det här visste ni inte om mig: Jag håller på med magi på fritiden.

I framtiden jobbar jag som: Jag kommer att jobba inom marknadsföring för ett större företag samtidigt som jag har ett eget företag som jag bygger upp!

 

Du når honom på info@karlekon.com eller på tel: 073-633 06 45

Hemsidabild H.H

Hemsidabild Axel.L

Ordförande Idrott
Namn
: Axel Larsson

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag har ett brett idrottsintresse. Jag tror att jag kan tillföra många nya idéer för att utveckla idrotten inom Karlekon och för att få fler studenter engagerade.

Det här visste ni inte om mig: På fritiden producerar jag musik och min dröm är att slå igenom inom musikbranchen.

I framtiden jobbar jag som: Förhoppningsvis sitter jag i en solstol och har det gott efter att ha skapat och sålt ett mycket framgångsrikt företag

Du når honom på idrott@karlekon.com eller på tel: 070-841 73 68

Ordförande C.A.P.S.
Namn:
Nora Gustafsson

Termin: 7

Därför passar jag på posten: Jag tycker att det är väldigt roligt att se att det finns en plats för alla studenter att samlas, ha trevligt och knyta nya kontakter. Jag ser många möjliga utvecklingsmöjligheter på C.A.P.S som jag ser fram emot att få sträva efter, för att göra det till den plats studenter vill vara för att umgås med sina vänner.

Det här visste ni inte om mig: Jag lyckades springa in i glasdörren på C.A.P.S under min tid som nolla.

I framtiden jobbar jag som: Jag skulle väldigt gärna vilja starta ett eget företag i framtiden.

Du når henne på ordforande@capskarlstad.se eller på tel: 072-524 11 43

Hemsidabild N.G

Hemsidabild A.H

Vice ordförande C.A.P.S.
Namn: 
Arvid Häller

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag är strukturerad person som gillar att bedriva projekt vilket jag tror kommer vara positivt bidragande till arbetet med utskottet såväl som utveckling av puben. Jag ser även en del utvecklingsmöjligheter på C.A.P.S vilket jag tror kommer bidra med till en utveckling för baren.

Det här visste ni inte om mig: Jag har löst en rubiks kub på 47 sekunder.

I framtiden jobbar jag som: Starta eget har länge varit en dröm för mig

Du når honom på viceordforande@capskarlstad.se eller på tel: 070-485 01 18

 

Art Director
Namn: 
Oliver Perttunen

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag passar på posten eftersom jag har alltid gillat marknadsföring och i kombination att jag har lärt mig programmering under senare tid kan jag ta hand hemsidor och utveckla hemsidorna grafiskt. Sen är jag även väldigt driven att utveckla KarlEkon grafiskt också.

Det här visste ni inte om mig: Har inte gjort något speciellt riktigt, men under min introduktion fick jag utmärkelsen årets Dancing Queen!

I framtiden jobbar jag som: Jag kommer antingen  jobba som marknadsföringsansvarig eller med PR för ett stort företag. Så länge det finns ett jobb inom marknadsföring kommer jag jobba där.

Du når honom på artdirector@karlekon.com eller på tel: 070-141 65 52

Hemsidabild O.J.P