Styrelsen

Gruppbild 1

Lär känna Karlekons styrelsen

Amanda (1)

Ordförande
Namn: Amanda Nygren

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag passar på Ordförande posten för att jag som person är väldigt bra på att strukturera och överblicka arbetsgrupper. Som Ordförande är det viktigt att kunna delegera arbetsuppgifter samt att ha en god kommunikativ förmåga med styrelsemedlemmarna. Tidigare arbetserfarenheter samt ideellt arbete har givit mig erfarenhet av just detta och i mitt sökande till posten var och är jag redo att ta mig an fler utmaningar för att kunna utvecklas till den person och ledare jag i framtiden önskar bli. Studentlivet har för mig varit något av det roligaste jag varit med om tack vare det varma välkomnandet som jag fick när jag började. Jag vill därför vara med och se till att alla nya studenter och nuvarande medlemmar får samma fantastiska upplevelse som jag fick när jag började samt under min tid som student och medlem i KarlEkon. Mitt mål är att med min positiva energi och brinnande driv för engagemang kunna inspirera andra att engagera sig och likaså finnas där för resterande styrelsemedlemmar i deras dagliga arbete.

Det här visste ni inte om mig: Jag har under min uppväxt bott i Kanada i 1,5 år. Efter studenten bodde jag i USA i ett år där jag arbetade som Au Pair.

I framtiden jobbar jag som: I framtiden är min största önskan att jag hittar ett jobb som jag älskar. Jag hoppas få vara med och driva företaget jag jobbar för/driver framåt tillsammans med härliga arbetskamrater som delar samma visioner som mig själv

Du når henne på ordforande@karlekon.com eller på tel: 076-377 29 10

Vice ordförande
Namn: 
Alice Lundgren

Termin: 6

Därför passar jag på posten: Under mina två år som engagerad inom KarlEkon har jag fått en bra överblick av hur våran förening fungerar och det tror jag är en stor fördel när jag nu tar på mig rollen som vice ordförande. När det behövs kan jag vara riktigt strukturerad vilket är viktigt för just denna post och jag vill även hjälpa till att driva vår förening framåt och hoppas på att kunna göra det under mitt år som vice!

Det här visste ni inte om mig: Jag har under flera års tid varit tävlingsdansare, nu har jag slutat och inte dansat på ett bra tag, men en gång i tiden var jag ned i Sveriges landslag både i disco och hiphop!

I framtiden jobbar jag som: Jag har faktiskt ingen aning om vad jag jobbar som i framtiden. Förhoppningsvis något inom ekonomi där jag verkligen trivs med vad jag gör!

Du når henne på viceordforande@karlekon.com eller på tel: 070-881 26 51

Alice

Martin

Skattmästare
Namn: 
Martin Westerlund

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag passar på denna post då jag länge varit intresserad av ekonomi och får utöva ett intresse samtidigt som jag får vara med och föra KarlEkon framåt.

Det här visste ni inte om mig: Hatar frukt i mat men äter bananer till tacos.

I framtiden jobbar jag som: Tyvärr inget bra svar här, revisor kanske, framtiden får utvisa detta.

Du når honom på skattmastare@karlekon.com eller på tel: 073-028 14 64

Sekreterare
Namn
: Linnéa Söderström

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag vill lära mig mer om föreningen och har tidigare varit sekreterare i mitt elevråd på min tidigare skola så jag hoppas att mina tidigare erfarenheter kan vara till användning och att kan få vara ned i utvecklingen av föreningen.

Det här visste ni inte om mig: När jag var yngre så bodde jag i Tyskland och jag har aldrig gått i svensk första klass.

I framtiden jobbar jag som: Osäker på den fronten än så länge. Men vill gärna hålla på med något som inspirerar mig, och får mig att vara mitt absolut bästa. Just nu är det något inom marknadsföring men jag låter alla dörrar vara öppna och få se vad som händer.

Du når henne på sekreterare@karlekon.com eller på tel: 073-842 37 11

Linnea (1)

IMG_7485-1

Ordförande sexmästeriet
Namn: 
Ella Söderberg

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag är väldigt social och älskar att träffa nya människor. Jag tycker att studentlivet är mycket viktigt när man studerat på universitet och därför vill jag anordna evenemang som kan förgylla alla våra medlemmars studietid.

Det här visste ni inte om mig: Jag har varit volontär i Sydafrika där jag jobbade på en grundskola. Jag hoppade även bungyjump när jag var där.

I framtiden jobbar jag som: Marknadsföringsansvarig eller projektledare i ett stort växande företag med internationella uppdrag.

Du når henne på studiesociala@karlekon.com eller på tel: 073-360 52 61

 

Ordförande Näringsliv
Namn: 
Karolina Skytt

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag är en driven och organiserad person som alltid har mycket på gång för i ett högt tempo trivs jag bäst. Med stort engagemang att inspirera studenterna och utveckla KarlEkon tillsammans med dem så ser jag otroligt mycket fram emot mitt år i styrelsen.

Det här visste ni inte om mig: Fram till jag var ungefär 16 år så var jag en tvättäkta hästnörd. Häst är bäst va mitt enda motto.

I framtiden jobbar jag som: Jag äger ett framgångsrikt företag som verkar över hela världen. Medan pengarna rullar in sitter jag vid en sjö i hjärtat av Värmland och njuter av livet.

Du når henne på ordf.naringsliv@karlekon.com eller på tel: 076-111 61 71

Karolina

IMG_7486-1

Ordförande utbildningsutskottet

Namn: Marcus Olsson

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag tycker att vår utbildning är väldigt viktig med tanke på den tid vi spenderar, så att jag vill att den skall kännas värd för alla oss ekonomistuderande när vi väl tar examen. Därför vill jag vara med att påverka och vara den som för fram våra medlemmars åsikter om utbildningen som för oss framåt i den riktning vi önskar.

Det här visste ni inte om mig: Jag har tidigare arbetat inom byggbranschen i ett antal år innan jag gjorde en tvärvändning mot ekonomi.

I framtiden jobbar jag som: Någonting inom ekonomi som känns rätt i min vardag och som får mig att utveckla som person, vill gärna starta eget.

Du når honom på utbildning@karlekon.com eller på tel: 070-346 54 81

Ordförande Marknadsföring
Namn: 
Wilma Högqvist

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag passar på posten för att jag är strukturerad, är bra på att planera och är kreativ. Jag tror även att mina nytänkande idéer kommer bidra till att KarlEkons medlemmar kommer få en roligare marknadsföring under min mandatperiod.

Det här visste ni inte om mig: Äter ostbågar med gaffel.

I framtiden jobbar jag som: Just nu ser jag mig som marknadsföringsansvarig, helst på något stort modeföretag.

 

Du når henne på info@karlekon.com eller på tel: 073-815 69 22

Wilma

Ivo

Ordförande Idrott
Namn
: Ivo Kuijpers

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag har alltid haft ett stort intresse för idrott och jag vill ge KarlEkons studenter samma glädje som idrotten har gett mig hela mitt liv.

Det här visste ni inte om mig: Jag är grym på kundvagnssegling.

I framtiden jobbar jag som: Jag vill gärna starta ett eget företag.

Du når honom på idrott@karlekon.com eller på tel: 073-822 42 53

Ordförande C.A.P.S.
Namn: 
Sara Wiman

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag har en hel del erfarenheter inom krogbranschen, jag är driven, gillar att utmana mig själv och älskar vårt kära C.A.P.S.

Det här visste ni inte om mig: Jag fullkomligt älskar 60-tals musik.

I framtiden jobbar jag som: Marknadsföringschef på ett framgångsrikt företag.

Du når henne på ordforande@capskarlstad.se eller på tel: 073-391 51 97

Sara

Arvid

Vice ordförande C.A.P.S.
Namn: 
Arvid Häller

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag är strukturerad person som gillar att bedriva projekt vilket jag tror kommer vara positivt bidragande till arbetet med utskottet såväl som utveckling av puben. Jag ser även en del utvecklingsmöjligheter på C.A.P.S vilket jag tror kommer bidra med till en utveckling för baren.

Det här visste ni inte om mig: Jag har löst en rubiks kub på 47 sekunder.

I framtiden jobbar jag som: Starta eget har länge varit en dröm för mig.

Du når honom på viceordforande@capskarlstad.se eller på tel: 070-485 01 18

 

Art Director
Namn: 
Oliver Perttunen

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag passar på posten eftersom jag har alltid gillat marknadsföring och i kombination att jag har lärt mig programmering under senare tid kan jag ta hand hemsidor och utveckla hemsidorna grafiskt. Sen är jag även väldigt driven att utveckla KarlEkon grafiskt också.

Det här visste ni inte om mig: Har inte gjort något speciellt riktigt, men under min introduktion fick jag utmärkelsen årets Dancing Queen!

I framtiden jobbar jag som: Jag kommer antingen  jobba som marknadsföringsansvarig eller med PR för ett stort företag. Så länge det finns ett jobb inom marknadsföring kommer jag jobba där.

Du når honom på artdirector@karlekon.com eller på tel: 070-141 65 52

Oliver (1)