Styrelsebild rådande situation 2

Lär känna KarlEkons styrelse

Amanda blå

Ordförande

Namn: Amanda Nygren

Termin: 5

Därför passar jag på posten: Jag passar på Ordförande posten för att jag som person är väldigt bra på att strukturera och överblicka arbetsgrupper. Som Ordförande är det viktigt att kunna delegera arbetsuppgifter samt att ha en god kommunikativ förmåga med styrelsemedlemmarna. Tidigare arbetserfarenheter samt ideellt arbete har givit mig erfarenhet av just detta och i mitt sökande till posten var och är jag redo att ta mig an fler utmaningar för att kunna utvecklas till den person och ledare jag i framtiden önskar bli. Studentlivet har för mig varit något av det roligaste jag varit med om tack vare det varma välkomnandet som jag fick när jag började. Jag vill därför vara med och se till att alla nya studenter och nuvarande medlemmar får samma fantastiska upplevelse som jag fick när jag började samt under min tid som student och medlem i KarlEkon. Mitt mål är att med min positiva energi och brinnande driv för engagemang kunna inspirera andra att engagera sig och likaså finnas där för resterande styrelsemedlemmar i deras dagliga arbete.

Det här visste ni inte om mig: Jag har under min uppväxt bott i Kanada i 1,5 år. Efter studenten bodde jag i USA i ett år där jag arbetade som Au Pair.

I framtiden jobbar jag som: I framtiden är min största önskan att jag hittar ett jobb som jag älskar. Jag hoppas få vara med och driva företaget jag jobbar för/driver framåt tillsammans med härliga arbetskamrater som delar samma visioner som mig själv

Du når henne på ordforande@karlekon.com eller på tel: 076-377 29 10

amandap blååå

Vice Ordförande

Namn: Amanda Persson

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Vice Ordförande har ett stort ansvar med att stötta andra och det passar mig eftersom jag älskar kontakt med människor. Jag tycker om att bolla idéer och diskutera och är inte alls rädd för att uttrycka mina åsikter. Jag har helst mycket att göra då jag anser mig bli mer effektiv med ett "lagom" fullt schema. Rollen som Vice Ordförande innebär också att jag kommer fixa en del administrativa saker i samband med konferenser och stämmor, vilket också passar mig eftersom jag är väldigt strukturerad av mig och har några år framför mig planerade. Att jag är social och utåtriktad är också en anledning till varför jag passar bra som Vice Ordförande.

Det här visste ni inte om mig: Jag är ett riktigt otursbarn och skadar mig jämnt. Jag har under mina 21 år haft fem hjärnskakningar så jag blivit inlagd, svimmat två av gångerna, brutit armen, haft en korsbandsskada, skadat menisken i samma knä, fått en inflammerad höft och haft lunginflammation. De mesta är pågrund av fotboll och tillslut spelade jag med en Petr Cech hjälm.

I framtiden jobbar jag som: Jag hoppas att jag kommer jobba som fondförvaltare, gärna med en indexfond eller att jag är marknadsanalytiker.

Du når henne på viceordforande@karlekon.com  eller på tel: 073-516 59 02

celina blåå

Skattmästare

Namn: Celina Nilsson

Termin: 5

Därför passar jag på posten: Jag är väldigt intresserad av de uppgifter som posten innefattar och därav kan jag bidra med ett stort engagemang i mitt arbete. Jag har även under mina två år som student fått en ganska bra inblick av vår förening och hoppas kunna använda den kunskap för att driva föreningen framåt.

Det här visste ni inte om mig: Under mina år som golfare har jag spelat på banor i 6 olika länder, varav topp #1 av dom var på en bana i Dubai.

I framtiden jobbar jag som: Jag kan nästan helt säkert säga att jag kommer att arbeta med någon inom ekonomi, men viktigaste är ett arbete som jag trivs med och driver mig framåt. En framtidsvision är att starta något eget.

Du når henne på skattmastare@karlekon.com eller på tel: 070-434 07 49

Linnea (1) blåå

Sekreterare

Namn: Linnéa Söderström

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag vill lära mig mer om föreningen och har tidigare varit sekreterare i mitt elevråd på min tidigare skola så jag hoppas att mina tidigare erfarenheter kan vara till användning och att kan få vara ned i utvecklingen av föreningen.

Det här visste ni inte om mig: När jag var yngre så bodde jag i Tyskland och jag har aldrig gått i svensk första klass.

I framtiden jobbar jag som: Osäker på den fronten än så länge. Men vill gärna hålla på med något som inspirerar mig, och får mig att vara mitt absolut bästa. Just nu är det något inom marknadsföring men jag låter alla dörrar vara öppna och få se vad som händer.

Du når henne på sekreterare@karlekon.com eller på tel: 073-842 37 11

hanna blåå

Ordförande Sexmästeriet

Namn: Hanna Jansson

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag är en utåtriktad, positiv och pratglad person och tycker väldigt mycket om att träffa nya människor. Studentlivet är väldigt viktigt för mig och jag vill bidra till att alla har en superrolig studietid!

Det här visste ni inte om mig: Jag är en äkta KarlEkon bebis!

I framtiden jobbar jag som: Hållbarhetsansvarig på ett stort internationellt företag.

Du når henne på studiesociala@karlekon.com eller på tel: 072-230 78 49

 

sebbe blåå

Ordförande Näringsliv

Namn: Sebastian Ruud Tietze

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag är en social person som drivs av att hjälpa andra och bygga nya kontakter. Mitt motto när det kommer till arbete är: "se allting till slutet och ge alltid 110%". När jag lämnar min post 2021 vill jag kunna se tillbaka på mitt år som ordförande för näringsliv och veta att jag hjälpte göra Karlekon ännu bättre och våra medlemmars tid roligare.

Det här visste ni inte om mig: Jag är ett vandrande lexikon av onödig fakta.

I framtiden jobbar jag som: I framtiden jobbar jag förhoppningsvis som projektledare eller chef tillsammans med en härlig mix av olika personer.

Du når honom på ordf.naringsliv@karlekon.com eller på tel: 073-231 83 33

marcus blåå

Ordförande Utbildningsutskottet

Namn: Marcus Olsson

Termin: 5

Därför passar jag på posten: Jag tycker att vår utbildning är väldigt viktig med tanke på den tid vi spenderar, så att jag vill att den skall kännas värd för alla oss ekonomistuderande när vi väl tar examen. Därför vill jag vara med att påverka och vara den som för fram våra medlemmars åsikter om utbildningen som för oss framåt i den riktning vi önskar.

Det här visste ni inte om mig: Jag har tidigare arbetat inom byggbranschen i ett antal år innan jag gjorde en tvärvändning mot ekonomi.

I framtiden jobbar jag som: Någonting inom ekonomi som känns rätt i min vardag och som får mig att utveckla som person, vill gärna starta eget.

Du når honom på utbildning@karlekon.com eller på tel: 070-346 54 81

Wilma blå

Ordförande Marknadsföring

Namn: Wilma Högqvist

Termin: 5

Därför passar jag på posten: Jag passar på posten för att jag är strukturerad, är bra på att planera och är kreativ. Jag tror även att mina nytänkande idéer kommer bidra till att KarlEkons medlemmar kommer få en roligare marknadsföring under min mandatperiod.

Det här visste ni inte om mig: Äter ostbågar med gaffel.

I framtiden jobbar jag som: Just nu ser jag mig som marknadsföringsansvarig, helst på något stort modeföretag.

 

Du når henne på info@karlekon.com eller på tel: 073-815 69 22

Ivo blåå

Ordförande Idrott

Namn: Ivo Kuijpers

Termin: 5

Därför passar jag på posten: Jag har alltid haft ett stort intresse för idrott och jag vill ge KarlEkons studenter samma glädje som idrotten har gett mig hela mitt liv.

Det här visste ni inte om mig: Jag är grym på kundvagnssegling.

I framtiden jobbar jag som: Jag vill gärna starta ett eget företag.

Du når honom på idrott@karlekon.com eller på tel: 073-822 42 53

Sara blå

Ordförande C.A.P.S.

Namn: Sara Wiman

Termin: 4

Därför passar jag på posten: Jag har en hel del erfarenheter inom krogbranschen, jag är driven, gillar att utmana mig själv och älskar vårt kära C.A.P.S.

Det här visste ni inte om mig: Jag fullkomligt älskar 60-tals musik.

I framtiden jobbar jag som: Marknadsföringschef på ett framgångsrikt företag.

Du når henne på ordforande@capskarlstad.se eller på tel: 073-391 51 97

leila blå

Vice ordförande C.A.P.S.

Namn: Leila Kafaii

Termin: 3

Därför passar jag på posten: Jag är en driven, ambitiös och påhittig person som brinner för en rolig och händelserik studenttid för alla. Jag ser stora utvecklingsmöjligheter för C.A.P.S. som jag tillsammans med min erfarenhet från branschen vill anamma och göra det bästa utav.

Det här visste ni inte om mig: Det bästa jag vet är att dippa pommes i mild yoghurt!

I framtiden jobbar jag som: Ekonomichef på ett företag med kontor över hela världen.

Du når henne på viceordforande@capskarlstad.se eller på tel: 076-181 47 69

 

vakant blå

Art Director

Namn: Vakant

Termin: 

Därför passar jag på posten: 

Det här visste ni inte om mig: 

I framtiden jobbar jag som: 

Du når hen på artdirector@karlekon.com