SM i Ekonomi 2016

Vill du vara med och tävla om den totala prissumman på 65 000 kr och ha möjligheten att uppdatera ditt CV med att du har vunnit SM i Ekonomi samt knyta värdefulla kontakter med potentiella arbetsgivare? Då ska du definitivt delta i SM i Ekonomi som går av stapeln den 9 mars!

För att kunna delta i tävlingen behöver du två lagkamrater för att sedan bilda ett lag. Det finns även möjlighet att anmäla sig enskilt eller parvis. Då kommer du att lottas in i ett lag med andra personer som har anmält sig enskilt. Att anmäla sig enskilt leder till att du hjälper andra att hitta ett lag för att kunna tävla. Anmälan skickas sedan till: utbildning@karlekon.com

Anmälan ska inkludera följande information: Namn, personnummer, allergier, telefonnummer och e-postadress för varje lagmedlem samt studieintyg för respektive lagmedlem som ni kan hitta på min sida på kau.se.

Ni måste även vara medlemmar i Karlekon!
Ni kan bli medlemmar här: http://karlekon.com/bli-medlem-2/

Alla som deltar kommer att få varsin goodiebag och sista anmälningsdatum är 18 februari.
(OBS! För att kunna delta är kravet att ni inte har studerat mer än 210 högskolepoäng var).

Tävlingen går ut på att under 3 timmars tid besvara ett antal ekonomifrågor. Frågorna kommer att bestå av 50 procent företagsekonomi, 25 procent allmän ekonomi samt 25 procent nationalekonomi.

Det laget som vinner deltävlingen i Karlstad får åka till Gävle på konferens mellan den 12 och 15 maj för att tävla om titeln Svensk mästare i Ekonomi! Missa inte den här chansen att tävla för att vinna fina priser samt att knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Men framför allt, glöm inte att det är roligt att delta!

KarlEkon kommer att uppdatera evenemanget med ny information under tiden vi närmar oss den 9 mars. Har ni frågor? Ställ dem i kommentarsfältet så kommer vi svara så snabbt som möjligt!

Årets huvudsponsorer är Civilekonomerna Grant Thornton Sverige Karriär samt Nordea Sverige

Besök även gärna http://smiekonomi.com/

Lycka till!