Samarbetspartners


Nordea Bank AB är en av de största bankerna i norra Europa och grundades år 2000 genom sammanslagning av flera nordiska banker. De har över 30 000 anställda och verkar i 19 olika länder varav 8 räknas till bankens hemmamarknader, vilka inkluderar Sverige, Danmark, Finland, Norge, Estland, Lettland, Litauen och Ryssland. Nordea erbjuder flera finansiella tjänster till både företag och privatpersoner.

Nordea kan dessutom stoltsera med att blivit utsedda till bästa leverantör av private banking-tjänster i Norden och Baltikum för nionde året i rad.


Grant Thornton är vidare också en viktig partner bland KarlEkons parters. Grant Thornton brinner för att stödja ekonomer ut i arbetslivet. Med hjälp av olika aktiviteter så som handelsfrukost, föreläsningar, mingel etc. integrerar Grant Thornton sig med ekonomistudenter Karlstad. Grant Thornton är en av två huvudsamarbetspartner på KEY-dagen.

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag för entreprenörer och entreprenörsföretag. Avdelningar så som skatt, revision, marknadsföring, löpande bokföring samt företagsrådgivning.


Civilekonomerna är ett fackförbund och en intresseorganisation för akademiskt utbildade ekonomer. Med 44 000 medlemmar är vi Sveriges största nätverk för ekonomer och den självklara partnern genom hela karriären. Vi arbetar för att stärka våra medlemmar i viktiga frågor som lön, balans i livet, kompetensutveckling och jämställdhet. Ingen kan ekonomer som vi.

 


jusek_sv

KarlEkon har vidgat område för partners och där spelar Jusek en viktig roll. Jusek verkar som stöd för studenter och erbjuder rabatterat medlemskap och förmåner som (studie) karriärstöd, tillgång till statistik samt rådgivning som beror på just din situation.

Jusek är det ledande akademikerförbundet, ett fackförbund för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, kommunikatörer och samhällsvetare. Vi ansluter studenter, yrkesverksamma, chefer och egenföretagare.


PwC_web

PWC är en trogen partner som engagerar sig för att studenter skall få en rolig studietid samt genom vårt samarbete kan studenter få en chans att visa upp sig för företaget och möjligen få en ingång i arbetslivet. Detta via evenemang som anordnas under terminerna.

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vi har cirka 60 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor.


Aspia logotyp

Aspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Hos oss ges du den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. På Aspia är vi 1450 medarbetare som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar – genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på. Vi har totalt 71 kontor över hela landet, från Ystad i söder till Kiruna i Norr. Vi är även representerade i Norden med kontor i Vasa, Köpenhamn och Oslo.

Aspia levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.

Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan Aspia mycket väl, redan från start, vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar


Academic Work rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är dem en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer. Idag är Academic Work det näst största bemanningsföretaget på tjänstemannasidan i Sverige. Sedan 1998 har de hjälpt fler än 120 000 människor till jobb.

Förutom deras 17 kontor runtom i landet finns de idag även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz.