Nollning

Alla som för första gången i sitt liv ska börja studera på ett universitet har troligen någon gång stött på ordet nollning, men har kanske inte så stor koll på vad en nollning faktiskt innebär. Så varför ska man vara med på nollningen? Nollning är till för alla er nya studenter som kommer till Karlstad Universitet för att ge er möjligheten att påbörja er studietid på bästa sätt. För er blivande ekonomistudenter så är det föreningen KarlEkon som anordnar nollningen.

Nollningen går främst ut på att man ska få möjligheten att lära känna sina kurskamrater, men även studenter som redan påbörjat sina studier. Det är er chans till en grym start på era framtida studier på universitetet. Under nollningsveckan kommer faddrar att ta hand om er nya studenter för att få er att känna er välkomna och som hemma. Ni kommer garanterat att hitta vänner för livet under denna vecka. Att lära känna nya människor kan man göra på många olika sätt, men vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt. Genom lekar, tävlingar och fester ger vi er möjligheten att lära känna andra som befinner sig i er sits eller som tidigare varit där. Alla aktiviteter under nollningsveckan är till för att lära känna varandra och det finns absolut inget krav på att vara med under nollningen, men alla som tidigare varit med har sagt att det är bland det roligaste de varit med om. Ett minne för livet vill vi lova!

Att beskriva vad ni kommer vara med om är jättesvårt, och vi vill att ni själva ska få bilda er egen uppfattning om nollning, men vi kan lova att ni inte kommer att ångra er om ni väljer att delta. Så ta chansen att vara med och träffa nya människor, lära känna Karlstad och framförallt ha en otroligt rolig vecka. En vecka som ni med största sannolikhet kommer minnas för resten av era liv!

Börjar du plugga ekonomi hösten 2017 på Karlstads universitet? Här kan du läsa mer om höstens nollning.