Lediga tjänster

Här lägger vi ut lediga tjänster som vi tycker att du som medlem bör kika på, då det kan vara chansen till ett extrajobb eller kanske början på din karriär.

 

Just nu finns ingen specifik tjänst ute på Grant Thornton som passar perfekt för er studenter, men håll utkik på hemsidan om du är sugen på att jobba för Sveriges enda stora revisions- och konsultföretag.

Lediga tjänster hittar du HÄR!

3st revisionsassistenter till PwC

Söker du en chans att kickstarta karriären på ett marknadsledande företag? Har du intresse av ekonomi och vill jobba extra?
PwC har nu ett löpande uppdrag som passar dig som är flexibel och strukturerad!

Du kommer arbeta administrativt tillsammans med revisionsteam där du har möjligheten att få värdefulla erfarenheter inom bokföring, redovisning och revision. Företaget erbjuder egen dator med god introduktion så att du kommer in i arbetet med rätt förutsättningar. Du kommer sitta på kontoret beläget i inre hamn i Karlstad när du inte är ute på kundbesök runt om i Värmland tillsammans med revisor.

Läs mer här: https://www.adecco.se/jobb/revisionsassistent-till-pwc-ekonomi-finans-juridik/?ID=86a63b77-c34f-453b-9ad5-d6f33ea3f6f5