Karlstads deltäving för SM i Ekonomi 2015

Är du nästa svenska mästare i ekonomi?

Ställ upp i din lokala deltävling och få äran att representera ditt lärosäte i jakten på den prestigefyllda titeln Svenska Mästare i Ekonomi och en del av den totala prissumman på 65 000 kr!

Karlstads deltävlingen äger rum onsdag den 12 mars på Karlstads Universitet mellan kl. 9:30 – 13:00.

Tävlingsmomentet består av en tentamen som skrivs i lag om tre (varken fler eller färre). Tävlingen riktar sig till studenter som läst max 210 hp vid tidpunkten för den lokala tävlingen. Antingen medlemskap i KarlEkon eller Kåren krävs. Frågorna omfattar företagsekonomi, nationalekonomi samt allmän ekonomi.

Vinnarna i Karlstad får äran att representera universitetet mot samtliga andra lärosäten i Sverige på den nationella finalen som går av stapeln vid Södertörns högskola, Stockholm den 7-10 maj. Finalhelgen kommer förutom tävlingsmomenten bjuda på inspirerande föreläsningar, sittningar, mingel med studenter från hela Sverige och massor av möjligheter att knyta nya spännande kontakter!

Anmälan görs till:
utbildning@karlekon.com
och består av:
Namn, personnummer, telefonnummer, adress och
e-postadress för samtliga deltagare.

Du kan även anmäla dig som singel/ofullständigt lag samt intresseanmälan till att vara tentamensvakt.

Som singel eller ofullständigt lag så kommer vi göra vårt bästa för att se till att ni blir ett fullständigt lag och därmed får möjligheten att delta i tävlingen. Innan vi parar ihop er till ett lag så kommer vi att ta kontakt med er så att vi inte parar ihop er på fel sätt eller utifall ni på egen hand lyckats hitta lagkamrat/-er.

Har du frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på: utbildning@karlekon.com

Mer information om tävlingen och tidigare års tentor hittar du på:
http://smiekonomi.com/om-sm-i-ekonomi

Sista anmälningsdag: Fredagen 20 Februari.

Lycka till! / KarlEkon