KarlEkons årsstämma 25/11!

Den 25 november 18:00 är det dags för KarlEkons årsstämma, platsen för stämman är Geijersalen. Årsstämman är KarlEkons högsta beslutande organ så det är viktigt att du närvarar! Årsstämman är även ett utmärkt forum för att göra din röst hörd. Under årsstämman ska det bland annat väljas en del nya poster till KarlEkons styrelse samt övriga förtroendevalda poster.

Att engagera sig i eller utanför studierna är väldigt eftertraktat i företagarnas ögon! Att engagera sig i KarleEkon kanske kan ge just dig ditt drömjobb i framtiden. Nu är det tid att byta ut sex av våra duktiga styrelsemedlemmar och kasta in nya fräscha tankar och idéer.

De styrelseposter som går att söka inför årsstämman är dessa:

Ordförande
Sekreterare
Ordförande för Utbildningsutskottet
Ordförande för Marknadsföringsutskottet
Sexmästare
Ordförande Idrottsutskottet

Vi söker även personer som vill sitta på de förtroendevalda posterna:

Chefredaktör Goodwill
Webmaster
General för vårnollningen

För att söka en styrelsepost skickar du ett mejl med lite information om dig själv och varför just du skulle passa på denna post till valberedningen@karlekon.com. Maila gärna om du undrar något kring posterna! Sista ansökningsdag är 11 november.
Läs mer om respektive post på http://karlekon.com/

 

Motioner:

 

Ta chansen att gör något roligt och annorlunda under din studietid som gör dig extra attraktiv på arbetsmarknaden. Sök till KarlEkons styrelse för 2014!