KarlEkon bjuder in till Vårstämma den 22/4!

Hej karlekoniter.

Den 22:a april kl.17:00 är det dags för den årliga vårstämman. Den kommer att hållas i Geijersalen, hus 12.

Det är viktigt att alla som vill påverka kommer till Karlekons Vårstämma eftersom detta är Karlekons högst beslutande organ.

Det ska bland annat tillsättas en del poster i styrelsen och två Generaler inför höstnollningen.

De poster i styrelsen som ska tillsättas är:
– Vice Ordförande
– Ordförande för näringslivsutskottet
– Skattmästare
– Sexmästare Projekt
– Vice ordförande C.A.P.S

De förtroendevalda posterna är:
– Två Nollningsgeneraler

Är ni intresserade att läsa mer om någon specifik tjänst kan ni klicka er vidare till www.karlekon.com och under “Organisation” se mer om varje post.

För att söka någon av ovan nämnda poster, skicka ett mail till valberedningen@karlekon.com där ni skriver lite om vem ni är, vilken post ni söker och varför ni söker den.

Under stämman kommer “Terminens KarlEkonit” presenteras! Vi behöver era motiveringar till vem som ska bli Terminens KarlEkonit. Vet du någon som är väldigt engagerad, duktig i skolan och tar mycket ansvar, nominera den personen till att bli Terminens KarlEkonit genom att skicka din motivering till ordforande@karlekon.com.

Styrelsen kommer även att komma till några av de “yngre” årskurserna och presentera sig själva samt berätta lite mer om vad det är vi gör.

Om ni har några frågor är det bara att prata med någon i styrelsen, när som helst/var som helst. Ni kan även skicka ett mail till mig på info@karlekon.com med era frågor eller läsa mer på hemsidan.