Åreresan

Hej och välkomna till ÅRERESAN 2018!

Jag heter Andreas Alfredsson och är projektledare för resan som arrangeras via KarlEkon. Denna resan är ett samarbete mellan Skistar och studentkortet, och kallas då för Skiweek. Vi från Karlekon gör detta arbete och arrangerar denna resa helt ideellt, till självkostnadspris för alla studenter som deltar. Vi från KAU har som tradition att åka upp v.5 varje år (söndag v.4 till torsdag v.5).

 

 

De senaste tre åren har vi varit ca 100 studenter från massa olika föreningar som åker upp. Det är helt sjukt härliga dagar, roliga eftermiddagar och fartfyllda nätter där minnen för livet skapas, och du får chans att träffa många nya vänner! Alltså, ALLA studenter på Karlstads universitet är varmt välkomna att delta! 100 platser, tidigare år har biljetterna sålt slut på mindre än tre timmar. Men du kan skriva upp dig på reservlista, längre ner finns mer info.

Preliminär information:
Du behöver vara över 18 år och student.
Uppdaterad information finns på Facebook (HÄR)

Det som ingår för dig som student är:

  • Resa t&r
  • Boende 4 nätter (sön-tor)
  • Liftkort 5 dagar (sön-tor)
  • Goodiebag med massa viktiga och härliga saker!
  • Gratis lunch i backen via Skiweek
  • Massa erbjudanden, tävlingar och event på plats!

Pris: 3000 kr/student
Avresa: Lördag 27/1 2018 (ca kl. 22:00)
Hemkomst: Torsdag 1/2 2018 (ca kl. 22:00)

Mer information hittar du på www.skiweekare.se.
Frågor eller tankar? Maila mig på are@karlekon.com

Hur bokar jag?!
Nytt för i år är att du kommer att kunna förboka din biljett på Karlekons hemsida (HÄR). Det är enkelt, du skriver i dina uppgifter och klickar på “boka”. Du kommer nu att få ett bekräftelsemail till den mail du angett med information om hur du betalar. Du är garanterad en plats genom att boka, men betalar du inte inom 20 minuter så kommer din plats att gå vidare till någon annan.

Angående avbokning så är din bokning och betalning BINDANDE. Jag har naturligtvis förståelse för om något extraordinärt skulle hända, sjukdom, olycka, eller dyl, och då har vi tidigare sagt att avbokning och återbetalning sker förutsatt att jag kan fylla din plats med någon annan från reservlistan. Du mailar mig och jag hjälper dig att lösa det, du får inte själv lämna över din plats till någon annan. 

Reservlista till Åreresan 2018:
När de 100 platserna är fulla har du möjlighet att “boka” en reservplats (här gör du det), så misströsta inte om det står att det är fullt, det finns en chans att få en plats ändå. Det är dock ett par saker du som bokar upp dig på reservlistan bör tänka på:

  • Du behöver kunna ge besked snabbt ifall du vill ta en plats du eventuellt blir erbjuden,
  • Du behöver kunna betala ganska direkt,
  • Du bör vara relativt säker på att du vill och kan följa med till Åre.

Andreas Alfredsson
Projektledare Åreresan 2018
are@karlekon.com